Seglarskola 2023

BJK erbjuder kurser i segling för barn, ungdomar och vuxna i Grebbestads vackra skärgård med utgångspunkt från vår centralt belägna anläggning på Vadskär. Vi har lång erfarenhet av att arrangera seglarskola och utbilda nybörjare och fortsättare i alla åldrar. Våra kurser pågår måndag till fredag kl. 09:00-15:00 under veckorna 27, 28, 29 och 30. 

Välj mellan Optimistjolle och RS Feva om du är barn eller ungdom. Välj C55 om du är vuxen eller ungdom med intresse av att segla kölbåt. C55 är även ett bra val för er som är en familj eller vänner som vill segla tillsammans. Se separata flikar för mer utförlig information om respektive kurs och typ av båt. 

Skepp & Skoj är vår aktivitet för barn 5-8 år som pågår tisdag, onsdag och torsdag kl.15:30-18:00, v. 28 och v. 29. Den bedrivs i huvudsak på anläggningen i en liten grupp med max 8 deltagare per vecka.

Se separata flikar för:

  • Beskrivning av de olika kurserna 
  • Information om våra båtar
  • Information om tider och priser
  • Instruktion för anmälan till kurs

BJK:s seglarskola är certifierad av Svenska Seglarförbundet, SSF. Våra instruktörer har genomgått SSF:s instruktörsutbildningar och vi följer SSF:s kursplan för seglarskola. Se mer i filmklippet nedan.

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn
On Key

Relaterat

Medlemsdag lördag 16 september 2023

Kappsegling, fika och bastu på dagen, höstfest på kvällen. Kappsegling kl.13:00 Höstfest kl.18:30 Vi fixar middag tillsammans med råvaror som klubben handlat, egen dryck medtages.

Bästa seglarskolan någonsin!

Årets seglarskola avslutades i vackraste tänkbara nordbohuslänska seglarväder med duktiga deltagare, stolta anhöriga och glada instruktörer. BJK har igen visat hur segling, lärande, sommar och

Lyckad Carnevalsegling

Årets carnevalsegling gick i soligt väder och lätta vindar. Många båtar deltog med duktiga seglare i alla åldrar. Hög tävlingsvilja som märktes vid rundningarna. Ännu

Seglarskolans första vecka

Veckan började med storm som sen gick över i vackert seglingsväder. Deltagarna har lärt seglingsteori, övat sjömanskap, badat – men framför allt seglat. På måndag