Fixardagar/kvällar

Är du händig? Gillar du att fixa praktiska saker i hop med andra? Våra medlemmars kunskaper och engagemang utgör en viktig bas för föreningens verksamhet. Vad vi gör tillsammans varierar under året men det finns alltid något som behöver ses över för att båtarna och anläggningen ska vara i bra skick.

Vi träffas vanligtvis på måndagkvällar kl.18-19.30 för att fixa med saker tillsammans. Vår och höst har vi fixardagar när vi sjösätter båtar, tar upp båtar för vinterförvaring samt jobbar med underhåll på anläggningen. Ibland gör vi aktiviteter tillsammans med Grebbestads samhällsförening där en hjälpande hand är välkommen. Håll utkik på vår hemsida och följ oss på Facebook (BJK-Bohuslänska Jaktklubben) eller kontakta Fredrik Bergström på tel. 070-6070313

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn
On Key

Relaterat

BJK:s 110-åriga historia

BJK, Bohuslänska Jaktklubben, bildades för att främja sportsegling på kusten i början av förra seklet. Jakt, på engelska yacht, är ett äldre ord för båt.

Föreläsning om marinbiologi på årsmötet

På BJK:s årsmöte söndag den 7 april får vi lyssna till marinbiologen Christin Appelqvist som föreläser om livet i vattnet under våra båtar där vi seglar. Vi får lära oss om alger, plankton, fiskar, snäckor, musslor, maskar – och Christins favorit maneter.

Årsmöte 2024: söndag 7 april

Välkommen till BJK:s årsmöte 2024 söndag den 7 april kl 16:00.Plats är Skärgårdssalen ovanför Infocenter Grebbestad på Nedre Långgatan 48. Årsmötet genomförs enligt dagordningen i