Tävling

Uppvisningsregatta på Grebbestads Carnevalen – Söndag 9 juli 2023

För andra året bjuder BJK in till uppvisningsregatta för jollar och mindre öppna kölbåtar söndag 9 juli. Om vädret tillåter genomför vi 3 seglingar på en bana utanför Vadskär vid Grebbestadsstranden med start kl 11.45.

Vi lägger banan så att såväl tävlande som publik ska få uppleva stämningen vid en segeltävling som avslutas med prisutdelning.

Anmälan: Anmäl dig med egen båt eller delta i någon av klubbens båtar, detta anges vid anmälan. Är ni inte en full besättning gör vi vårt bästa för fixa en seglingskompis för dagen. Alla som har seglat lite innan kan vara med. Anmäl dig till Fredrik Bergström via mejl fredrikb_9@hotmail.com eller telefon 070-607 03 13.


Ställ upp som funktionär: Vill du hellre vara på land? Vi behöver funktionärer till seglingen, fikaförsäljningen och tipspromenaden som kommer pågå under dagen. Anmäl dig till Fredrik Bergström på mejl fredrikb_9@hotmail.com eller telefon 070-607 03 13.

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn
On Key

Relaterat

BJK:s 110-åriga historia

BJK, Bohuslänska Jaktklubben, bildades för att främja sportsegling på kusten i början av förra seklet. Jakt, på engelska yacht, är ett äldre ord för båt.

Föreläsning om marinbiologi på årsmötet

På BJK:s årsmöte söndag den 7 april får vi lyssna till marinbiologen Christin Appelqvist som föreläser om livet i vattnet under våra båtar där vi seglar. Vi får lära oss om alger, plankton, fiskar, snäckor, musslor, maskar – och Christins favorit maneter.

Årsmöte 2024: söndag 7 april

Välkommen till BJK:s årsmöte 2024 söndag den 7 april kl 16:00.Plats är Skärgårdssalen ovanför Infocenter Grebbestad på Nedre Långgatan 48. Årsmötet genomförs enligt dagordningen i