Fixardag den 1 maj kl.9-11

Vi ordnar en fixardag den 1 maj för att skynda på att få båtarna klara för segling. Kom och hjälp till med att rigga och måla båtar och annat som behöver bättras på inför säsongen. I fikapausen passar vi på att planera för vårens seglingar och sommarens aktiviteter. Skicka ett SMS till Fredrik 0706070313 eller Magnus 0739175906 om du kan vara med så kan vi planera fika och uppgifter.

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn
On Key

Relaterat

BJK:s 110-åriga historia

BJK, Bohuslänska Jaktklubben, bildades för att främja sportsegling på kusten i början av förra seklet. Jakt, på engelska yacht, är ett äldre ord för båt.

Föreläsning om marinbiologi på årsmötet

På BJK:s årsmöte söndag den 7 april får vi lyssna till marinbiologen Christin Appelqvist som föreläser om livet i vattnet under våra båtar där vi seglar. Vi får lära oss om alger, plankton, fiskar, snäckor, musslor, maskar – och Christins favorit maneter.

Årsmöte 2024: söndag 7 april

Välkommen till BJK:s årsmöte 2024 söndag den 7 april kl 16:00.Plats är Skärgårdssalen ovanför Infocenter Grebbestad på Nedre Långgatan 48. Årsmötet genomförs enligt dagordningen i