Dags att betala medlemsavgift för 2024

Alla som finns i BJK:s medlemsregister har fått ett email med uppmaning att betala medlemsavgift för 2024. I mailet finns en blå knapp som tar dig till en sida där du kan betala direkt med Swish eller hämta uppgifter om betalning med bankgiro – snabbt och enkelt.

Vi hoppas att alla vill fortsätta vara medlemmar i BJK och bidra till aktiviteter kring segling och sjösport i Grebbestad.

Skicka email till info.bjksegling@gmail.se om du har några frågor eller om någon uppgift om ditt medlemskap behöver ändras.

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn
On Key

Relaterat

BJK:s 110-åriga historia

BJK, Bohuslänska Jaktklubben, bildades för att främja sportsegling på kusten i början av förra seklet. Jakt, på engelska yacht, är ett äldre ord för båt.

Föreläsning om marinbiologi på årsmötet

På BJK:s årsmöte söndag den 7 april får vi lyssna till marinbiologen Christin Appelqvist som föreläser om livet i vattnet under våra båtar där vi seglar. Vi får lära oss om alger, plankton, fiskar, snäckor, musslor, maskar – och Christins favorit maneter.

Årsmöte 2024: söndag 7 april

Välkommen till BJK:s årsmöte 2024 söndag den 7 april kl 16:00.Plats är Skärgårdssalen ovanför Infocenter Grebbestad på Nedre Långgatan 48. Årsmötet genomförs enligt dagordningen i