Anmälan till seglarskolan

För anmälan till seglarkurs eller Skepp & Skoj skicka ett mejl enligt instruktionen som följer eller använd formuläret under fliken ”kontakt” längst upp på hemsidan.

Du anmäler dig själv eller ditt barn till BJK:s seglarskola genom att skicka ett mail till seglarskola.bjksegling@gmail.com  Märk mailet med ”Anmälan” och ta med information enligt punktlistan nedan:

  • Deltagarens namn och personnummer
  • Deltagarens gatuadress, postnummer och bostadsort
  • För barn/ungdom – Vårdnadshavares namn, telefonnummer och e-post
  • Till vilken kurs och vecka deltagaren anmäls. Till exempel: Feva v. 30
  • Övrig info
  • Godkännande eller icke godkännande till att deltagaren får vara med på bild på BJK:s hemsida och sociala medier

Mejlet går till Sven Jonasson som är en av våra huvudinstruktörer och ansvarig för seglarskolan. Vid frågor kontakta Sven på mejl eller tel. 072-231 71 70

Dela:

Facebook
Twitter
LinkedIn
On Key

Relaterat

BJK:s 110-åriga historia

BJK, Bohuslänska Jaktklubben, bildades för att främja sportsegling på kusten i början av förra seklet. Jakt, på engelska yacht, är ett äldre ord för båt.

Föreläsning om marinbiologi på årsmötet

På BJK:s årsmöte söndag den 7 april får vi lyssna till marinbiologen Christin Appelqvist som föreläser om livet i vattnet under våra båtar där vi seglar. Vi får lära oss om alger, plankton, fiskar, snäckor, musslor, maskar – och Christins favorit maneter.

Årsmöte 2024: protokoll

Protokollet från årsmötet 2024 finns nu underskrivet och klart här Välkommen till BJK:s årsmöte 2024 söndag den 7 april kl 16:00.Plats är Skärgårdssalen ovanför Infocenter